doctor fashion a.k.a. Cynthia Schrijver

Geboren in de herfst van 1975, gestudeerd aan de modeacademie AMFI en wonend in Amsterdam. Naast vriendin, collega, yogi & buurvrouw ben ik moeder van 2 kids en drukbezet als stylist en personal shopper.

Mijn missie is om de wereld mooier te maken.
Dat doe ik door mijn liefde voor fashion te verbinden met gevoel. Door vanuit mijn hart te werken, werk ik van binnen naar buiten. Resultaat: een totaalplaatje dat er niet alleen mooi uitziet, maar dat ook écht klopt.

Ik houd van puur en oprecht, en onderneem vanuit mijn gevoel. Zo benader ik ook de mensen met wie ik werk. De mooiste manier van samenwerken vind ik wanneer je het beste uit elkaar naar boven haalt. Inmiddels heb ik een enorm netwerk opgebouwd en vind ik het ontzettend fijn om de juiste mensen aan elkaar te koppelen. Mijn werk draait voor mij om creëren & verbinden!

mijn stijl

Mijn stijl is een eclectische mix van vrouwelijk, mannelijk & Scandinavische verfijning. Maar altijd mèt een twist!
Ik ben een echte hamster, een verzamelaar van mooie dingen en vrolijke momenten! Altijd op zoek naar het bijzondere in het gewone. Het zijn de onverwachte elementen waar ik blij van word.
Inspiratie haal ik uit vooral vanuit mijn eigen leven: een bijzondere ontmoeting, troep op straat, een mooie stof, gek nagellakje, bepaalde lichtval. De liefde voor styling sijpelt door in alles…

stylist

Ik heb het modevak van A-Z ontdekt. Voordat ik in 2002 mijn eigen bedrijf startte, heb ik gewerkt bij een PR bureau, kledingwinkels, theater en als kledingontwerpster. Alles om het modevak te leren kennen!
Tijdens mijn studie liep ik stage bij een tijdschrift waardoor ik het stylistenvak van dichtbij heb leren kennen. Na mijn avonturentocht door modeland merkte ik dat ik het meest blij werd van het werk als stylist. Je hart volgen in alle keuzes die je maakt, vind ik erg belangrijk. Dit was de start van mijn eigen bedrijf.

Mijn niche is: fashion . lifestyle . kids

Als stylist werk ik voor tijdschriften, (kleding)merken en reclamebureaus. Met liefde maak ik de vertaalslag van concept naar beeld dat prikkelt. Je kunt mij inhuren voor een onderdeel, maar ik kan ook de hele productie voor je uit handen nemen! Het kan allemaal.
concept . moodboard . productie . styling . fotoshoot

De kick die het oplevert, als alle puzzelstukjes samenvallen… dáár doe ik het voor!
meer info

personal shopper

De kracht die ik zelf ervaar als ik de juiste outfit draag, passend bij mijn karakter & figuur, die kracht wil ik zoveel mogelijk mensen laten ervaren!
Tijdens een ritje over de A’damse grachten ontdekte ik hoe groot de kracht van kleding kan zijn. Ik was op weg naar een modeshow en voelde mij zo zelfverzekerd in mijn outfit. Dat was voor mij hèt antwoord op de vraag waarom ik wil werken als personal shopper!

Als personal shopper geef ik figuur-, kleur- en stijladvies aan particuliere- en zakelijke klanten. Naast adviseren kan ik ook met je gaan shoppen, je kledingkast opruimen of een eigen look voor je ontwikkelen. 
meer info

cures all your fashion problems

Leg je probleem bij mij neer, ik regel het voor je!
Ik neem je zorgen uit handen, op een manier waar JIJ blij van wordt. Origineel, persoonlijk & oplossingsgericht.

De wereld mooier maken… dat is wat ik wil.
Welcome to my world.


things that make me smile

Latte decaf extra melk, brownies, Kopenhagen, &-teken, illustratieve prints, VW Karmann Ghia, blote voeten, yoga, Pippi Langkous, confetti, The Big Lebowski, diffuus licht, Molecule 01, caipirinha, de geur na een zomerse regenbui, Wouter Hamel, zon op mijn huid, groene thee, glimlach, paardrijden op een leeg strand, oma’s koffiekopjes, de verwondering van een kind, leven in het NU…