Warning: Creating default object from empty value in /www/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28 personal shopper - doctor fashion | stylist & personal shopper personal shopper - doctor fashion | stylist & personal shopper

De kracht die ik zelf ervaar als ik de juiste outfit draag, dat gevoel wil ik zoveel mogelijk mensen laten ervaren!

Een groot deel van de eerste indruk wordt bepaald door je uiterlijk. Kleding speelt daarbij een belangrijke rol. Als je uiterlijk overeenkomt met de boodschap die je wilt uitstralen, dan word JIJ zichtbaar.

Ik vind het vooral belangrijk om jou in je kracht te zetten met kleding die écht bij je past. Hierdoor voel je je mooier, krachtiger & zelfverzekerder.
Zelf geloof ik niet in ‘fast fashion’ trends. Ik geloof in jouw identiteit en dat moet je terug kunnen zien in de kleding die je draagt.


hoe ik je kan helpen

Ontdek hoe jouw persoonlijke kledingstijl eruit ziet én hoe je deze zelf in de praktijk kunt brengen. Veel mensen zien door het grote en snel variërende aanbod niet meer welke kleding het beste bij ze past. 

Het is goed om af en toe met een bewuste blik naar je garderobe te kijken. Past deze stijl nog wel bij je? Kan het anders of beter? Ben je afgevallen of juist aangekomen? Heb je een nieuwe baan? Draag je veel kledingstukken niet omdat er cruciale items missen? Of kom je altijd met dezelfde kledingstukken thuis?

Ik kijk naar wat jouw kledingbehoeften zijn, passend bij je karakter en figuur. Zodat ook JIJ die kracht mag ervaren die kleding teweeg kan brengen!

Mijn missie is om de wereld mooier te maken.
Dat doe ik door mijn liefde voor fashion te verbinden met gevoel. Ik werk altijd vanuit mijn hart, van binnen naar buiten. Resultaat: een totaalplaatje dat er niet alleen mooi uitziet, maar ook écht klopt.

mijn diensten

We beginnen met een gratis telefonisch intake gesprek waaruit naar voren komt wat jouw hulpvraag is. Aan de hand daarvan licht ik de verschillende mogelijkheden toe en maken we samen een pakket op maat, passend binnen jouw budget. Is het nodig dat ik jouw kledingkast onder handen neem? Gaan we gezellig samen shoppen? Of wil je sec een kleur advies?

Aan de hand van het door jou ingevulde intake formulier bereid ik me grondig voor. Met deze voorkennis maak ik een persoonlijk stijl plan, zodat we efficiënt van start gaan met de dienst van jouw keuze.

Ik adviseer zowel particulier als zakelijk. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen met het (her)vinden van hun kledingstijl. 

tarieven

Een personal shopper inzetten betekent een investering in jezelf, op de korte én lange termijn. Vul je garderobe efficiënt aan, voorkom onnodige miskopen en krijg allerlei nuttige tips & tricks waar je later zelf mee aan de slag kunt.

Alle tarieven staan vermeld per pakket. Samen met jou maak ik een pakket op maat, passend bij je hulpvraag en budget.

duurzaam

Door alle tips & tricks die je krijgt, ga je veel gerichter shoppen. Doordat je niet onnodig kleding koopt én weggooit is het ook nog eens een duurzame keus!
Daarnaast heb ik een duurzame kleding service, zodat we jouw “oude kleding” een mooi tweede leven kunnen geven.

nog vragen?

Wil je een vrijblijvend intake gesprek? Of direct een sessie boeken?
Je mag mij altijd contacten.

Vrolijke groet,
Cynthia

Cynthia is in staat geweest mij te stylen zonder mij te willen veranderen èn toch voel ik me als nieuw.

Dit is voor mij de kracht van Doctor Fashion!

Saskia Beukenhorst

Erg verrassend dat Cynthia bepaalde kledingstukken van mijn twijfelstapel zo kon stylen dat ze helemaal niet weg hoeven.

Ontspullen & recyclen, ik hou ervan!

Sanne Franssen

Cynthia is enthousiast, doortastend en heeft een uitstekend gevoel voor mode.

Tijdens onze kledingkast-sessie wist ze mijn kledingstukken zó te combineren dat het voelt alsof ik een hele nieuwe garderobe heb!

Renskeentrepeneur

Om mij ècht goed te voelen in mijn kleding, heb ik van Cynthia drie tools geleerd.

Werkt keer op keer, bij elke outfit!

Yfke MetzLIEFKE magazine

Cynthia gaat uit van wat er al in je eigen kledingkast hangt, zodat je niet onnodig geld kwijt bent aan nieuwe items.

Naderhand kon ik heel gericht gaan shoppen om mijn garderobe compleet te maken!

Sigridinterieur ontwerper @ IKEA

Doctor Fashion heeft mij geholpen bij het maken van de juiste kledingkeuzes. Ze creëerde 30 nieuwe combinaties vanuit mijn eigen kledingkast.

Dankjewel Cynthia, mijn persoonlijkheid heeft ècht een boost gekregen!

Martha Jong

Met een nieuwe fulltime baan was mijn studentengarderobe aan vernieuwing toe. Na een uitgebreide kledingkast-sessie, gingen we samen shoppen.

Ik voel mij nu niet alleen fijner in mijn kleding, maar ook veel zelfverzekerder!

Anouk HeesbeenStedelijk Museum Amsterdam

Cynthia leerde mij hoe ik met kleine aanpassingen mijn figuur beter in balans kan brengen.

Met alle tips, in een handige app, ben ik na de sessie gelijk aan de slag gegaan!

Sandra van Uffelenvisagiste

Wat een leuk verjaardagscadeau!

Een personal shopper aan huis die samen met jou door je kledingkast gaat. Echt een luxe-moment voor jezelf.

Lisette Balmsenior interior designer @ IKEA

Doctor Fashion heb ik ingeschakeld om overzicht te creëren in mijn 3 kledingkasten. Nu kan ik zoveel sneller een mooie outfit samenstellen.

Cynthia, wat ben jij een lieve, gave vakvrouw!

Myra Myra de Groot Entertainment Producties

Eén van de redenen dat ik zo trots ben op mijn videopitch is dat ik vind dat ik er zo mooi uit zie.
In de toekomst hoop ik vaker met Cynthia te mogen samenwerken!

Lisa Portengenspreker, schrijfster & coach