ONTSPULLEN

Het nieuwe minimalisme.

Ontspullen & versimpelen is een maatschappelijke tegenreactie op de jaren van de overconsumptie, waarin we zoveel verzameld hebben. We hebben allemaal zoveel spullen, maar maakt het ook ècht gelukkig?

De laatste jaren merk ik aan mijzelf dat ik steeds meer aan het ontspullen ben!
Ik ben sowieso wel opgeruimd van aard, maar ik besefte mij op een gegeven moment dat het hebben van veel spullen niet perse fijn voelt. Als je veel spullen hebt, moet er alleen maar meer opgeruimd, schoongemaakt & verzekerd worden.

Door het verminderen van spullen in mijn huis, merk ik dat ik zoveel meer ademruimte heb (letterlijk & figuurlijk). Alles wat ik nu in huis heb, gebruik ik ook daadwerkelijk. Hierdoor creëer je ook nog eens meer overzicht.

Ik las een interview in LINDA. magazine, waarin Els Rozenbroek erachter is gekomen dat een mens heel goed kan leven met 37 kledingstukken! De zogenaamde capsule collectie (een erin, een eruit). Veel kasten zijn gevuld met items die we zelden dragen… voor de grap zou je dat bedrag eens moeten optellen! Een duur grapje, niet erg duurzaam en dan hebben we het nog niet eens over de tijd die het kost om alles te kopen, op te ruimen, weer weg te doen. Tip: koop alleen nog maar items die je garderobe verrijken!

Opruim dilemma’s
Ken je het gevoel dat je hele kledingkast vol hangt, maar dat je niets hebt om aan te trekken?
Word je nu echt blij van die vier identieke blauwe vesten?
Zou je je kledingkast wel willen opruimen, maar heb je er geen tijd voor?

Kledingkast walhalla
Hoe fijn zou het zijn om je kledingkast open te trekken en dat je in één keer ziet wat je hebt? Alles gesorteerd op kleur, soort bij soort en overzichtelijk. En dat je dan binnen no-time een mooie combinatie bij elkaar hebt, waarin je je ook écht goed voelt.

Als personal shopper pas ik het versimpelen ook toe tijdens een kledingkast-sessie.
Ik probeer een duurzame garderobe te creëren, wat betekend dat alles wat in jouw kast hangt ook daadwerkelijk gedragen word.
• ik creëer nieuwe combinaties van de kleding die je al hebt.
• verwijder de items die niet meer passen bij datgene dat je wilt uitstralen.
• tussendoor geef ik meteen een kleur-, stijl- en figuur analyse.
• op het eind ontvang je een lijst met missende items, waarna je garderobe compleet is. Hoe fijn is dat.

Hieronder een reactie van één van mijn klanten, waarbij ik een kledingkast-sessie mocht doen.

Yfke Metz:
Vandaag heb ik al meerdere malen de deuren van mijn kledingkast geopend en steeds weer verbaas ik me erover dat er echt geen nieuwe items hangen. Sterker nog; er hangt zelfs minder. De kledingkast sessie met doctor fashion heeft mij zoveel opgeleverd. Door haar objectieve blik, blijkt dat ik veel meer toffe outfits heb dan ik dacht. Het voelt alsof ik een compleet nieuwe garderobe heb. Dank je wel lieve Cynthia. Wat een bijzondere dag!

Wil je je leven ook versimpelen? En een overzichtelijke garderobe, waarin je binnen no-time een mooie outfit bij elkaar hebt?
Vanaf € 225 doe ik een kledingkast sessie voor je.
Ik help je heel graag!

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen in hun kracht te zetten, met kleding die ècht bij je past.

Vrolijke groet,
Cynthia a.k.a. doctor fashion

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *